Ruskí mierotvorcovia k Vianociam

Ruskí mierotvorcovia k Vianociam 2016

Ruskí mierotvorcovia, odchovanci bývalého Sovietskeho zväzu, dali svetu, ale najmä Sýrčanom “krásny” vianočný dar. Takzvané oslobodenia Alepa. Putin, starý člen KGB a kovaný komunista ukázal jasne, čo je to “Pax Moskvana”!!

Najskôr pomohl vyhnať zo Sýrie do EU vyše 1,5 milóna utečencov, o ktorých sa majú postarať bohatí Nemci, Francúzi, Angličania, Taliani i chudobnejší východoeuópania a Grécki socialisti. Potom systematicky zbombardoval nemocnice v Alepe a okolí, aby ľahšie a rýchlejšie umierali ranení. Kazetové, barelové a fosforové bomby z najmodernejneších leteckých strojov zničili nielen mesto, ale aj desatisíce obyvateľov vrátane detí!  O tých, čo bombardovanie prežili sa teraz postará tajná služba otca vlasti Bašara Asada.

Nastal (vraj) mier. Darmo, Dedo Mráz z Čukotky má pre svet zvláštne, ale  typické darčeky. To len aby sme nezabudli, s kým máme tú česť. Dve ruské vojenské základne v Sýrii musia naši bratranci udržať stoj čo stoj. Západní komunisti v EU išli už dávno do kolien, aby Putinovi vzdali hold a príslušnú službu hnedojazyčníkov. Ešte si počkáme, čo ďalšie dostane Ukrajina a možno aj Pobaltie. Garancia mieru v Ruskom podaní je príslovečná.

Straty Ruska z embarga zaplatia však odberatelia ruskej ropy, keď po dohode najmä s Iránom (!) – že by nový líder moslimského sveta? – došlo k významnej dohode o znížení ťažby. Čiže aj dôchodcovia, učitelia, zdravotníci a iné privilegované skupiny na Slovensku. Medzi nimi má však Putin veľa neochvejných obdivovateľov. Ak sa mu podarí postaviť širokorozchodnú až do Bratislavy a nový ropovod cez Severné more do Nemecka, budeme skôr ako sa nazdáme tam, okdiaľ sme vyšli. Kolónia ZSSR. Tak, šťastné a veselé!

Komentovať