Biele na čiernom

” Dajte sa poučiť s u d c o v i a zeme”- napsíal žalmista už dávno, ale veľká časť slovenských sudco zákony Božie nečíta a nepozná.

Prezident hlavy štátu G.I. pomenoval posledný rozsudok ÚS SR o povinnosti vymenovať parlamentom zvoleného generálneho prokurátora Č e n t e š a za nevykonateľný. “Je to napísané biele na čiernom!! – odôvodnil prezident svoje (ne)konanie.
Novinárka, ktorá chcela vysvetliť nevysvetliteľné sa má podľa G.I. zamyslieť nad tým, či nie je analfabet(ka).
Zistili sme, že skutočne nie je ani Ana, ani Betka. Zrejme preto si myslí, že je alfa a že by rozsudky mali byť písané : čierne na bielom, ako to je vo svete bežné.

4 Komentáre k “Biele na čiernom

  1. tabak

    sa aj opäť / 25.11/ vyznamenali.
    Krajský súd v Trnave prepustil z vyšetrovacej väzby na slobodu jedného účastníka ozbrojenej lúpeže peňazí z obrneného auta.

    Generálna prokuratúra v osobe jedného svojho vysokopostaveného prokurátora (!) porušila zákaz Špeciálnej prokuratúry, manipulovať s budovou, ktorá bola predmetom súdneho sporu. Kataster nehnuteľností ju tak predal firme, ktorá je už medzitým v konkurze… /naplánovali to dobre/.
    Usmievajte sa a doprajme si aspoň glg nášho sociálneho a národného trungu!

    1. Wilfredo

      To je ako keď si dakto objedná u sudcu procesnú chybu.

      “Haló, nedala by sa vyrobiť nejaká procesná chyba, mám tu zbytočných pár tisíc eur.” A lupič, zlodej, vrah, úplatkár hurá na slobodu, a najlepšie sa zašiť do krajiny, ktorá nevydáva ľudí na Slovensko. 🙁 Najlepšie ani nepozerať správy, alebo si ich pečlivo filtrovať čítaním len úzko vybraných internetových spravodajských článkov.

      1. tabak

        odpovedal novinárom na otázku: Odstúpite z funkcie námestníka generálneho prokurátora?
        T R N K A rozmýšľa “zatým na inom”- Ako zariadiť, aby si jeho kamarát – Marián Kočner- prepísal budovu iného vlastníka , ktorú získal protizákonným prepisom na Katastri / v hodnote desiatok miliónov/ – , aj proti rozhodnutiu Špeciálnej prokuratúry.
        Tým dal jasne najavo, že posledný náznak zákonnosti- Špeciálna prokuratúra je podľa neho onuca. Zvolený Čenteš ani nehovoriac…

        Starý ujo drží vo funkcii gen.prokurátora Tichého,- Tichý Trnku, Trnka Kočnera .

        Kto drží vo funkcii starého uja? – Kým nás to napadne, dajme si dúšok Ficokoly!

        1. tabak

          narkobarón, na Slovensku odsúdený na 22 rokov väzenia, má byť Kosovskými úradmi vydaný na Slovensko. – Nič lepšie sa mu nemohlo pritrafiť. Cesta za Karolom Melom je v podstate voľná. Štefan Sadiky a jeho servilný prisluhovači sa o to zrejme postarajú.

          Medzitým prezident hlavy štátu G.Ivanovič spôsobil ďalšiu ostudu na Balkáne, tento raz v Bosne.
          Starý ujo nedokáže rozlíšiť Srbsko a časť Bosny Srbskú krajinu. Nazdravie!…..

Komentovať