Školenie dozorcov – príprava k misii

 Gen.cirkev v spolupráci s CZ Leopoldov a Zb.v.a.j.s. pripravuje školenie dozorcov ecav na všetkých stupňoch cirkevnej správy.

Výstupný certifikát tohoto školenia, ktoré prebehne v termíchoch okt. a nov.2012,  bude od 1.1.2O13 podmienkou voľby dozorcov v cirkvi. Pre doteraz zvolených dozorcov bude absolvovanie kurzu dobrovoľné, s výnimou kandidovania na najvyššie posty.

Mať dobre pripravených dozorcov je súčasťou vízie niektorých duchovných i laikov. Prednášať  budú domáci odporníci i hostia z ekumény – niekdajší misionár SJ Kelio a terajší vedúci AKW (AkaraffaWerk) z Rakúska, so zameraním na misiu medzi najzatvrdilejšími bludármi. Ubytovanie, oblečenie a strava zdarma.  (ag.tbc.)

3 Komentáre k “Školenie dozorcov – príprava k misii

  1. kantor

    Niekdajší misionár SJ Kelio, je svedok jehovov, alebo spoločnosť Ježišova alebo čo?  Ak bude luteránom prednášať jezuita..no zbohom…

  2. Ako zborový dozorca CZ Leopoldov kategoricky protestujem proti škandalizácii nášho zboru!

     

    Predovšetkým, zahraničných misionárov sme do Leopoldova nepozvali my ale biskupský úrad. My sme moderný zbor používajúci najnovšie marketingovo-manažérske metódy práce na Vinici Pánovej, všetci pracovníci nášho zboru sú absolventi vzdelávania TC Kompas. Nejaký starigáň zo Spoločnosti Ježišovej ani misionári z nemecko-rakúskej pobočky vatikánskej organizácie Opus De Antonio Caraffa nám v 21. storočí nemajú čo povedať.

     

    Sme pripravení na to, že naši neprajníci budú teraz tvrdiť, že náš CZ vôbec neexistuje, dokonca, že patríme k CZ Hlohovec, ale takej smiešnej a priehľadnej mystifikácii minimálne 68% členov našej cirkvi nikdy neuverí.

     

    Pýtam sa, komu slúži a čo sleduje občan tabak atď.

    Všetko nasvedčuje tomu, že bulvarizuje sa nielen EPST ale vďaka tabakovi aj tento portál.

     

    1. mustafa

      Myslel som, ze Don Antonio vo vztahu ku heretikom a bludarom nezvykol mrhat slovami. A nebol to nahodou aj trocha makaron?

      > Antonio Caraffa nám v 21. storočí nemajú čo povedať.

      minimalne sa moze pochvalit, ako maju v pekle teplo.

Komentovať