Zteologizovaná teória relativity a zrelativizovaná teória teológie

    Adamova opica.

     Neštudoval som prírodné vedy, ani iné, ale myslím si, že môžem pri troche snahy  a dobrej vôle podkopať oboje!

Dnešná téma je:  Adamova opica. Stáva sa to chlapom, (aj niektorým ženám) , že sa ráno prebudia  v posteli, alebo tesne pri nej  a majú – opicu. Toto sa – teoreticky – mohlo prihodiť aj Adamovi v raji, čo by podstane menilo zaužívané pohľady na zásadnú otázku, či je Adam z opice, alebo sa Adam na opicu obrátil.

 Do tohoto teoretického chaosu a neistoty,  prinášam jasný a jednoznačný pohľad pohľad teórie tzv.bošáckej.

(Pre menej zbehlých čitateľov, bošácaka- podľa významného kultúrneho regionu BOŠÁCA na Západnom Slovensku) . Skrátka a dobre, človek – Adam – je zo slivky!  Zo slivky je totiž slivovica a zo slivovice, poriadna opica. (Viem o tom svoje, výskum bol dlhý a dôkladný). Adam zrejme veľkú úrodu sliviek v raji nevládal skonzumovať a pri ich spracovaní vynašiel spôsob , ako zabrániť tomu, aby Božie dary vyšli nazmar. Tak sa jedného rána prebudil s opicou. Bolo to, ako  je napísané po "tvrdom spánku", čo jasne  zapadá do tejto zrelativizovanej vývojovej teórie  i zrelativizovanej teológie. Relativita spočíva v tom, že muž ležal s opicou a súčasne: opica s  ním. Teda nielen že on mal opicu, ale aj opica mala jeho.

        Adamovi potomkovia dodnes nevedia, čo je prvotné? – Veď je to jasné: Slivka!! Ona bola stvorená najskôr!  Ale Pán Boh za to naozaj nemôže… Že to s tou opicou Hospodina nahnevalo, je isté. Dopustil na slivky šárku. Šárka ničí slivky, niet ich ani na gule a nieto na trúnok. Tak nám zostalo hlavy bolenie bez opice…

A každej mužene  dodnes vŕta hlavou,  či  tá slivka bol dobrý vynález. – Ak sa teda,  istá váž. čitateľka pýta, " či  nestál v raji strom, z ktorého Adam nemal jesť ovocie" – odpovedáme, bez nároku na honorár, alebo vďaku: STÁL! A bola to slivka.

                                                                                                           PUDr.Tbc. CSC

     PUDr.= posunovač u dráhy a CSC = celkom spokojný cigáň)

Komentáre k “Zteologizovaná teória relativity a zrelativizovaná teória teológie

Komentovať