Na Myjave sa činia

Na Myjave pripravujú festival pre celú rodinu

07.08.19

Jana Nunvářová, tlačová tajomníčka

Príbeh MYfestu sa začal v srdci jedného mladého kresťana, ktorý mal túžbu sprostredkovať ľuďom z našich krásnych kopaníc radosť z Božieho slova a hudby. Preto neváhal a vydal sa hľadať podobných nadšencov, aby sa táto myšlienka mohla stať skutočnosťou. S Božím požehnaním sa pre tento nápad nadchlo viacero mladých ľudí, pochádzajúcich z rôznych kresťanských cirkví, ktorých spája to najdôležitejšie a to viera v Boha. A tak vznikol jedinečný organizačný tím s jednotnou víziou, odhodlaný vytvoriť perfektný festival!

MYfest je určený pre všetky vekové kategórie, a preto si tento deň môže prísť užiť celá RODINA! S radosťou Vás pozývame na nultý ročník MYfestu 2019, ktorý sa uskutoční 17. augusta 2019 o 16.00 hod. v areáli Trnovce, Myjava. Tešiť sa môžete na skvelé kapely, rozmanitých rečníkov, ale aj na ďalší sprievodný program.

Čerešničkou celého MYfestu 2019 bude vystúpenie kapely Timothy! Je to slovenská worshipová kapela, ktorá je súčasťou služby Mládeže pre Krista na Slovensku a domácou kapelou najväčšieho worship open air festivalu CampFest!

A keďže je MYfest multižánrový kresťanský festival, budete môcť počuť aj skupinu Isaac Records – je to zoskupenie kresťanských rapperov – Leumas, George a Selah. Prostredníctvom hudby sa usilujú oslavovať Boha, šíriť vieru a kresťanské hodnoty.

Nesmie chýbať ani program pre tých najmenších.Vaše deti budeme čakať v Detskom stane, kde ich zabavíme hrami a rôznymi aktivitami. Pre tých športovo zdatných, bude pripravený vodný futbal, pri ktorom sa budú môcť za predpokladu teplého počasia príjemne schladiť. Ste zvedaví, čo ďalšie sme si pre Vás pripravili? Tak neváhajte a zoberte celu svoju rodinku. Vidíme sa 17. augusta v areáli Trnoviec. Tešíme sa na Vás!

2 Komentáre k “Na Myjave sa činia

  1. lubo batka st

    Život a dielo MRŠ

    Milí kolegovia a priatelia, dnes, t.j. v nedeľu 28.7.2019  sme nainštalovali v našom kostole na Myjave za oltárom v sieni D. Krmana hodnotnú výstavu Nadácie M. R. Štefánika. Na 12 paneloch je na vysokej odbornej a estetickej úrovni prezentovaný život a dielo M. R. Štefánika. Po dnešnom  požehnanom a hodnotnom Zborovom dni a Kresťanskej akadémii je výstava prístupná verejnosti.
    Zároveň ďakujeme všetkým, ktorí oznámili na SB, príp. inou formou, náš dnešný Zborový deň s Kresťankou akadémiou. Potešili a povzbudili nás účastníci z Vašich CZ.
     
    Prosíme Vás o vhodnú formu propagácie vo vašom CZ  s možnosťou návštevy u nás na Myjave do konca týždňa, kedy výstavu posunieme ďalej, podľa dohody s Nadáciou M.R.Š.
     
    V prípade záujmu možno sa kontaktovať s nami.
     
    Myjavskí námestní farári.

  2. lubo batka st

    Po konzultácii so spolupracovníkmi prosíme o uverejnenie na stránke CZ
    nasledovný oznam:

    My, podpísaní myjavskí Rómovia ostro protestujeme proti anonymu, ktorý
    zbabelý -á) neznámy (-a)!? zverejnil na internete údajne v našom mene.
    Protestujeme proti nečestnému ohováraniu myjavských  farárov, ktorí svoje
    sociálne cítenie voči nám mnohokrát dokázali a sú ochotní nám pomáhať v
    rámci svojich možností, o čom vedia ako na Úrade práce, MÚ, členovia
    sociálnej komisie a ďalší.

    Preto žiadame odhaliť vinníkov, ktorí sa za nás skrývajú a zaťahujú nás do
    zlomyseľných a zákerných ohováraní  a žiadame ich prísne potrestať.
    Pripravujeme  trestné oznámenie na neznámeho páchateľa a budeme informovať
    zainteresovaných.

    Popísaní: Dušan Werner st., Valika Heráková, Roman Zámek, Katarína Mičová a
    ďalší (ktorí sú ochotní popísať na FÚ toto prehlásenie)

Komentovať