Mŕtve telá treba pochovať

Týždenník .týždeň na svojej internetovej stránke uviedol video s kanadským právikom a aktivistom za ľudské práva Davidom Matasom. Okrem iného uvádza:

“Asociácia za život a rodinu a Slovenská asociácia Falung Gong sa spojili s kanadským právnikom Davidom Matasom, aby spoločne bojovali za zrušenie výstavy Body the Exhibition. Výsledky nielen Matasovho výskumu totiž s čoraz väčšou istotou dokazujú, že hlavným zdrojom tiel výstavy sú politickí väzni.
Zdroj: daniel Klembara, tyzden.sk

Tento medzinárodný právnik a aktivista za ľudské práva zhrnul svoju výpoveď pred komisiou v Americkom senáte dňa 23. Júna 2106 takto:

“Nikto zo západu nebol svedkom zneužita transplantácií orgánov v Čí-ne, ale veľa ľudí videlo výstavu plastinovaných ľudských tiel z Čí-ny. Navyše, plastinované časti tiel z Číny sa predávali zdravotným školám a univerzitám po celom Západnom svete. Plastinacia poskytuje okamžitú rozšírenú a verejne viditeľnú realitu o zneužívaní nevinných, čo ich orgány nedokážu.

Celkový záver tejto správy je že Čí-nska K0-munistická strana zapojila štát v masovom zabíjaní nevinných, najmä praktizujúcich Fa1un G0ng ale aj Uygruov, Tlbeťanov a vybraných kresťanov z domácich spoločenstiev, aby získali orgány na transplantácie”.

Podpíšte petíciu za zrušenie výstavy: http://citizengo.org/sk/signit/83669/view

Komentáre k “Mŕtve telá treba pochovať

  1. lubo batka st

    Súhlasím s návrhom i upozornením D.Matasa.
    Snáď by sa mohlo doložiť, že to bude jeden veľký deň, ke’d sa podarí pochovať aj tých, čo to všetko spôsobili v komunistickej Číne a možno aj inde.

    Na pochovanie čaká aj aj duchovný vodca týchto odľudov, dosť značne vysušený v Kremeľskom múre ( Pumpár z Maus-oleum).

Komentovať