Film Luther na tv stanica 3sat

Dnes 31. okt. 2010 na Pamiatku reformácie odvysiela nemecká televízna stanica 3sat o 21.00 hodine nemecko-americký, viacerými cenami odmenený biografický film z r. 2003 s názvom Luther. Odporúčame do pozornosti!

3 Komentáre k “Film Luther na tv stanica 3sat

  1. Vinona

    Je to super film, odporúčam každému. Škoda, nenašla som ho v ponuke našich predajní DVD. Je zaujímavé, že Česi ho predabovali, tuším aj vysielali. Ja ho mám nahratý z HBO.

    1. Adelfos

      Z HBO ho má asi každý, ale už je dostupný aj bez toho HBO. Keď som ho mal z HBO, v strede robil chybu,  ale už teraz mam v poho. 😉

      Inak sa takmer celý točil v ČR…

      1. kantor

        Ten film je veľmi dobrý a fakt po jeho vzhliadnutí som bol hrdý, na Luthera , na ev. cirkev. Ale…  Ako je to možné, že tento film dávajú kde aké televízie, dokonca vo ,,vysokoateistickom" Česku bol v tv a tu na Slovensku ho ani po siedmych rokoch nezaradili do vysielania? Azda sa hanbíme za reformáciu na Slovensku? Či nie je tento deň (bohužiaľ len) pamätným dňom SR? Alebo sa niekto bojí, že by mohol osloviť viac ľudí  aj neevanjelikov? Nerozumiem tomu. Čo robia pracovnícihlavne  STV, alebo aj iných tv? Keď je nejaký katolícky sviatok, tak väčšinou bývajú filmy o rôznych zjaveniach, svätých.. . Pred časom bol film (ktorý sa mi páčil) Páter Pio. Ale o našich historických osobnostiach nič. Dočká sa Luther na Slovensku rehabilitácie?

Komentovať